مازندران - چالوس - کمربندی بزرگ - رو به روی پمپ بنزین جعفری

0

سبد خرید

جوشکاری و خرپا سازی سقف شیبدار

جوشکاری و خرپا سازی سقف شیبدار

جوشکاری و خرپا سازی سقف شیبدار

جوشکاری و خرپا سازی سقف شیبدار، موضوع این مطلب شرکت سیمکا است. با ما همراه باشید. در ادامه مراحل خرپا سازی سقف شیروانی را برایتان شرح خواهیم داد.

ساخت خرپا

قطعا بارها درباره ساخت خرپا، اجرای خرپا، نصب خرپا، انواع خرپا، قیمت خرپا، سقف شیروانی و مواردی مشابه، مطالب زیادی شنیده اید. خرپا معمولا در سقف ها و پل ها و همچنین ساخت خرپا به عنوان سازه نگهبان مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا در جاهایی که فاصله بین کلاف دیوار ها یا ستون ها زیاد باشد. برای استحکام سقف استفاده از خرپا توصیه می شود.

جوشکاری و خرپا سازی سقف شیبدار

برای مثال در ساخت سقف سوله ها و کارخانجات که در فضای داخلی سوله از ستون استفاده نمی شود، ساخت خرپای فلزی (خرپای آهنی) تنها گزینه است.

شرکت سیمکا سال ها در جوشکاری، جوشکاری سیار، جوشکاری اسکلت ساختمان و جوشکاری خرپا فعالیت دارد. سیمکا بیش از صدها پروژه ساخت و نصب خرپا را در پرونده کاری خود دارد. چنانچه قصد ساخت و اجرای هر نوع خرپایی را دارید. می توانید از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

اما سوالی که برای افرادی که از جوشکاری و اجرای اسکلت ساختمان و مواردی از این قبیل چیزی نمی دانند مطرح می شود این است که، خرپا چیست؟ انواع خرپا کدامند؟ هزینه ساخت خرپا چقدر است؟ خرپا در چه جاهایی کاربرد دارد؟ در ادامه به سوالاتی از این قبیل پاسخ خواهیم داد.

جوشکاری و خرپا سازی سقف شیبدار

انواع خرپا کدام است؟

قبل از پرداختن به انواع و مدل های خرپا بهتر است کمی در مورد خرپا صحبت کنیم. با نگاه کردن به خرپا بدون شک متوجه این امر می شوید که در این سازه، یک شکل هندسی بزرگ (خرپای مثلثی تک شیب، خرپای مثلثی دو شیب، خرپای قوسی، خرپای مسطح مستطیلی، و….) به مثلث های کوچکتری تقسیم می شود.

این کار باعث می شود تا نیروی وارد شده در نقاط مختلف که جهت های مختلف هستند. یکدیگر را خنثی کرده و مقاومت سازه را افزایش یابد. این موضوع نشات گرفته از این حقیقت است که مثلث محکم ترین شکل هندسی می باشد.

اجزای خرپا معمولا به وسیله جوشکاری یا پیچ مهره و پرچ کردن به هم متصل می شوند. در این مقاله از توضیح خرپاهای چوبی و خرپا های فضاکار (Space frame) صرف نظر می کنیم. و تمامی موارد مربوط به خرپا های آهنی که به وسیله جوشکاری به هم متصل می شوند را مورد بررسی قرار می دهیم.

در ساخت خرپای آهنی معمولا از تیر آهن پروفیل، نبشی ها و … استفاده می شود. و این قطعات در گره ها به یکدیگ جوشکاری می شوند.

خرپا از چه اجزایی تشکیل شده است؟

هر یک از خرپا ها دارای اجزایی هسنتد که معمول ترین آنها به شرح زیر است:

  • ضلع بالایی خرپا
  • ضلع پایینی خرپا
  • اضلاع عمود خرپا
  • اضلاع مورب خرپا (طریقه قرار گرفتن این اضلاع مدل های مختلف را به وجود می آورد).
  • خرپای صفحه ای (خرپای دو بعدی)
    این نوع خرپا بیشترین کاربرد را در ساخت سازه ها و پل های فلزی، سازه های نگهبان و … دارد . همانطور که از نام آنها (خرپای دو بعدی ) پیداست ، تمامی اجزای تشکیل دهنده خرپا را در یک صفحه قرار دارند. این خرپاها نیز با توجه به مکان مورد استفاده و شکل هندسی سازه دارای انواع مختلفی می باشند .

برخی از مدل های خرپای صفحه ای در سازه های شیبدار به شرح زیر است:

  • خرپای پرات
  • خرپای فینیک
  • خرپای قوسی
  • خرپای دندانه ای

انواع خرپاهای صفحه ای در سازه های مسطح به شرح زیر است:

  • خرپای پرات
  • خرپای بالتیمور
  • خرپای وارن
  • خرپای هاو
  • خرپای K

جوشکاری و خرپا سازی سقف شیبدار

تفاوت مدل های بالا در جهت و حالت قرار گرفتن اضلاع مثلث ها می باشد. حالت های مختلف اضلاع فشار نقاط مختلف را خنثی میکنند. لازم به ذکر است که هر یک از انواع خرپاهای نام برده شده در بالا دارای طول دهنه استانداردی می باشند.

  • خرپای صفحه ای

خرپای سه بعدی: این نوع خرپا دارای اتصال اعضا به صورت شبکه ای بوده و در سه جهت مختصاتی امتداد داده می شود. قدرت تحمل این نوع سازه زیاد بوده و همچنین حجم و هزینه زیادی را هم شامل می شود.

مشتریان ما:

کانکس آیسان، املاک گارنت، شرکت سیمکا، گروه صنعتی ساختمانی گارنت و …

جوشکاری و خرپا سازی سقف شیبدار

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

مقالات مرتبط

درباره ما

سیمکا تخصصی ترین مرکز تولید، طراحی و اجراء سقف های پیشرفته شیب دار در کشور میباشد. نما، دامپا و تایل سقف با زیبایی چشم نواز، با بیش از ۲۰ رنگ متنوع استاتیک چروک و چرمی توسط پیشرفته ترین دستگاه های روز دنیا تولید می گردد.

شبکه های اجتماعی

© تمامی حقوق وبسایت متعلق به شرکت سیمکا میباشد

طراحی سایت و سئو توسط
aradads.ir