مازندران - چالوس - کمربندی بزرگ - رو به روی پمپ بنزین جعفری

0

سبد خرید

نصب تخصصی تایل سقف شیب دار

نصب تخصصی تایل سقف شیب دار

نصب تخصصی تایل سقف شیب دار

نصب تخصصی تایل سقف شیب دار چگونه است؟ با شرکت سیمکا همراه باشید. در این مقاله قصد داریم مراحل نصب و اجرای سقف شیبدار را برایتان توضیح دهیم. همانطور که می دانید اجرای سقف شیبدار یکی از اجرای اساسی هر بنایی سقف آن می‌باشد. که با توجه به شرایط آب و هوایی که آن بنا در آن قرار دارد. نوع سقف آن تغییر پیدا می‌کند. از این رو سقف‌ ها دارای انواع متعددی می‌ باشند.

همانطور که می دانید شامل سقف‌ های صاف، سقف‌ های گنبدی شکل و سقف‌ های شیب دار می‌باشند. که امروزه پر استفاده ترین نوع سقف‌ها در هر منطقه‌ای سقف‌های شیب دار می‌باشد. که با توجه به داشتن نوع سرد و گرم به راحتی در هر محیطی با هر نوع آب و هوایی چه آب و هوای گرم و چه آب و هوای سرد قابل استفاده می‌باشد. از این رو تصمیم گرفتیم این مقاله را به آشنایی با سقف شیب دار، انواع آن و البته از همه مهم‌تر نحوه‌ی اجرای آن اختصاص دهیم.

شیب سقف های شیبدار چند درجه است؟

سقف‌های شیب دار دارای حداقل شیب 15٫ درجه و حداکثر شیب 70٫ درجه می‌باشند. در گذشته از سقف‌های شیب دار تنها در مناطق سردسیر و پر بارش مانند شمال کشور استفاده می‌کردند. اما با گذشت زمان و پیشرفت صنعت سقف‌های شیب دار این نوع از سقف‌ها در 2 گروه سقف‌های شیب دار سرد و سقف‌های شیب دار گرم طبقه بندی شدند.

به گونه‌ ای که سقف‌های شیب دار گرم با داشتن پنل های خورشیدی و عایق به مناطق سردسیر اختصاص داده شدند. و سقف‌های شیب دار سرد نیز که فاقد این امکانات بودند. به مناطق گرم سیر اختصاص داده شدند. در سقف‌های شیب دار از سازه‌ سقف توسط آهن کشی و گاه فلزات دیگر استفاده می‌کنند. و پس از آن پوشش سقف شیب دار بر روی آن‌ها نصب می‌گردد.

انواع پوشش سقف و انواع متریال های اجرایی

پوش سقف شیب دار می‌تواند از تایل های آردواز، سفال، چوب، انواع ورق‌های شیروانی مانند ورق‌های گالوانیزه و ورق‌های طرح سفال باشد. در صورتی که در ساخت سقف‌های شیب دار از ورق‌های شیروانی استفاده شود. می‌توان گفت ورق‌های شیروانی دارای انواع متعددی می‌باشند. که شامل ورق گالوانیزه، ورق آجدار، ورق آلوزینک، ورق آلومینیوم، ورق‌های طرح سفال، ورق پالرمو، آردواز، ورق طرح شادولاین، ورق طرح ذوزنقه‌ای، ورق طرح سینوسی یا کرکره‌ای، ورق طرح لمبه یا دمپا می‌باشند.

و درصورتی که در ساخت سقف‌های شیب دار از یکی از انواع ورق‌های شیروانی استفاده نشود. مطمعنا سقف‌های شیب دار به صورت یک بر از چند شکل شامل سقف شیب دار شینگل، سقف شیب دار دکرا، سقف شیب دار آندوویلا، سقف شیب دار تاپ تایل، سقف شیب دار مترو تایل، سقف شیب دار تایل سنگریزه‌ای، سقف شیب دار آندولین، سقف شیب دار سفال طراحی و ساخته می‌شوند.

دلیل اصلی استفاده از سقف شیب دار

دلیل اصلی شیب آن می‌باشد. که در هنگام بارش باران و برف عملکرد بی نظیری دارد. چرا که برف و باران را به راحتی به سمت لوله‌ ناودان و یا لبه‌ی سقف هدایت می‌کند. که باعث می‌شود برف و باران به راحتی از روی سقف به زمین داخل خانه و ویلا منتقل شود. از این رو می‌توان گفت که یکی دیگر از فواید سقف‌های شیب دار احتیاج نداشتن آن‌ها به برف روبی می‌باشد. پس از آشنایی با سقف شیب دار و انواع آن نوبت به آشنایی با مراحل نحوه‌ی اجرای آن است که در ادامه‌ی مقاله به آن اشاره خواهیم کرد.

مشتریان ما:

کانکس آیسان، املاک گارنت، شرکت سیمکا، گروه صنعتی ساختمانی گارنت و …

 

نصب تخصصی تایل سقف شیب دار

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

مقالات مرتبط

درباره ما

سیمکا تخصصی ترین مرکز تولید، طراحی و اجراء سقف های پیشرفته شیب دار در کشور میباشد. نما، دامپا و تایل سقف با زیبایی چشم نواز، با بیش از ۲۰ رنگ متنوع استاتیک چروک و چرمی توسط پیشرفته ترین دستگاه های روز دنیا تولید می گردد.

شبکه های اجتماعی

© تمامی حقوق وبسایت متعلق به شرکت سیمکا میباشد

طراحی سایت و سئو توسط
aradads.ir